Woshapp

Vem tvättar din bil?

När du anlitar woshapp anlitar du proffs

När du anlitar Woshapp anlitar du proffs. Våra bilvårdare är utbildade och kan snabbt och systematiskt tvätta en bil mer vår miljövänliga metod. Vi strävar efter att alla ska känna sig stolta av att vara en del av Woshapp och alltid leverera skinande rent resultat.

Ny teknologi skapar nya jobb

Vi använder teknologi för att skapa enkla jobb med bra villkor. Vi flyttar jobben från automattvättar och garageuppfarter till professionella bilvårdare. Våra bilvårdare premierar punktlighet, noggrannhet och effektivitet.
Du kan stoppa en bilvårdare på gatan så berättar han mer!
I vår utbildning lär vi inte bara ut hur man tvättar bilar, utan även våra värderingar. Hos oss är det viktigt att våra bilvårdare delar vår vision om ett miljövänligt och hållbart sätt att tvätta bilar på.

Så går vår biltvätt till

Nu undrar du kanske hur vår biltvätt går till? Bilen handtvättas utvändigt med vår nanoformula som gör bilen ren och ger ett bra skydd och glans. Fönster och lister putsas och från fälgarna avlägsnas bromsdamm och smuts
Vårt medel luckrar upp smutsen som lyfts bort från bilen med mikrofiberdukar. Miljövänligt och vattensnålt! Till sist torkas bilen av med så att den blir skinande ren. Vår handtvätt innebär att allt medel och smuts finns samlat i dukarna när tvätten är klar. Dukarna lämnas in till certifierade tvätterier som tvättar dukarna på ett miljövänligt sätt.
Vi genomför biltvättar på alla typer av bilar oavsett hur smutsiga de är. Men om det är lera eller snö på bilen så behöver du skölja bort det först. Gör det där det finns en fettavskiljare. Om bilen trots allt är alltför hårt nedsmustad så kommer vi inte kunna tvätta bilen, då får du pengarna tillbaka. Vi kan inte handtvätta bilar med mycket koda på sig. Det hör dock väldigt ovanligt att vi inte kan genomföra en biltvätt.
I dagsläget tvättar vi endast bilen utvändigt då vi inte löst frågan om hur vi ska komma in i bilen på ett sätt som blir smidigt för kunden.
Varmt välkommen att boka en biltvätt med Woshapp redan idag. Ladda hem appen och kom igång direkt!

Ladda ner Woshapp gratis nu!