Woshapp

Vi är Woshapp

om oss - vi är woshapp

Historien om Woshapp

Woshapp grundades sommaren 2016 med visionen att revolutionera biltvättsmarknaden genom att göra det både enklare och miljövänligare för kunden.
Idén till Woshapp fick grundaren Jens Karlsson när han arbetade extra med att tvätta bilar hemma hos Skype-grundaren Niklas Zennström. Idén fick gro ett par år innan den blev verklighet då Jens tillsammans med tidigare hockeyproffset och nuvarande CTO Mark Owuya 2016 bildade Woshapp.
Att tvätta bilen i automattvätt tar tid och dessutom varierar kvalitén på resultatet mycket. Genom vår mobilapp gör vi det möjligt att med ett knapptryck kunna beställa biltvätt. Då kommer en av våra bilvårdare dit ni parkerat och handtvättar bilen på plats med vår miljövänliga metod som sparar ca 200 liter vatten per tvätt.
Idag finns Woshapp i Stockholm där vi tvättar bilar både åt privatpersoner och företag. Vi kommer under 2019 att expandera verksamheten till att täcka ett större område i Stockholm och en ny stad.
– Vi revolutionerar sättet vi tvättar en bil på idag och om tio år kommer detta sätt vara det enda sättet att göra en biltvätt på, säger Jens om företagets idé och framtidsvision.

Så genomför vi en biltvätt

Hela bilen tvättas utvändigt med vår nanoformula som inte bara gör bilen ren utan ger bilen ett bra skydd och dessutom en fin glans. Lister och fönster putsas och fälgarna får en genomgång då bromsdamm och smuts avlägsnas.
Vårt miljövänliga medel luckrar upp smutsen som lyfts bort från bilen med hjälp av mikrofiberdukar. Avslutningsvis torkas bilen av med en duk så att den blir helt ren. Allt medel och smuts finns samlat i dukarna när tvätten är klar. Dukarna lämnas till certifierade tvätterier som tvättar dukarna med fett- och oljeavskiljare som ser till att medlet inte hamnar i avloppet

Ta hand om din bil

Att ta hand om sin bil och tvätta den med jämna mellanrum är oerhört viktigt för att bilen ska behålla sitt värde. På sikt kan lacken bli utsliten om du låter slask och smuts sitta kvar för länge. Dessutom är en ren bil en fråga om trafiksäkerhet. En smutsig bil syns betydligt sämre i mörker. Så se till att få din bil tvättad med jämna mellanrum. Anlita Woshapp idag och upptäck hur enkelt det är!