Woshapp

Vår miljövänliga metod

Vår metod

Woshapp har revolutionerat biltvätts-marknaden genom att ta biltvätten till dig. Vår metod ger högre kvalitet och undviker de repor man kan få av en automattvätt. Vi har hittills genomfört över 10.000 repfria tvättar.

Woshapp strävar efter att minimera miljöpåverkan i alla led i verksamheten. Bilvårdarna cyklar till bilarna och vi använder biologiskt nedbrytbara produkter. All smuts och miljöfarliga kemikalier som tvättas bort absorberas i mikrofiberdukarna som sedan tvättas av ett miljöcertifierat tvätteri. Vår metod använder 99% mindre vatten än en konventionell biltvätt. Rent, enkelt och miljövänligt!

Vår nanoformula

Medlet vi använder oss av är speciellt utvecklat för en vattenfri tvätt. Det innehåller komponenter som ett vanligt bilschampo inte innehåller och är framtaget för att ge en repfri tvätt. Istället för att löddra som vid en konventionell tvätt så löser vårt medel upp bindningen som smutsen har mot bilen och lyfter smutsen från lacken. Smutsen torkas upp med en extra tjock fiberduk som är framtagen för att smutsen ska landa mellan dukarnas fibrer och inte komma i kontakt med bilens lack.

När smutsen är avtorkad från bilen så ligger fortfarande ett tunt lager av medlet kvar, detta är vax som vi sprider ut på bilen med ytterligare en speciellt framtagen trasa för att ge bilen en extra bra finish. Efter putsningen med vaxet är bilen helt ren och repfri, samt tvättad på ett miljövänligt och säkert sätt.

Det medel som har använts under tvätten ligger nu i dukarna som lämnas till certifierade tvätterier och tvättas på ett miljövänligt sätt. Tvätterierna har fett- och oljeavskiljare som ser till att medlet inte hamnar i avloppet.

Boka en miljövänlig biltvätt med Woshapp idag

Som du säkert förstår finns det många fördelar med Woshapp! Förutom att det är miljövänligt så sparar du både tid och energi genom att vi kommer till din bil och tvättar den på plats. Du slipper stå i kö till en biltvätt och kan ägna dig åt annat medan vi tvättar din bil. Dessutom får du ett skinande rent resultat varje gång. Det är enkelt och smidigt att boka en tvätt i appen. Bekymmersfri biltvätt helt enkelt!

Ladda ner Woshapp gratis nu!