Woshapp

FAQ

Hur fungerar det?
Hur bokar jag?

Du laddar ner appen, lägger in dina uppgifter och väljer tid och plats så kommer vi ut till bilen och tvättar den. När tvätten är klar får du ett meddelande med före- och efterbilder på din bil.

Är det miljövänligt?

Vi strävar efter att minimera miljöpåverkan i alla led i vår verksamhet. Vi cyklar till din bil och använder biologiskt nedbrytbara produkter. All smuts och miljöfarliga kemikalier som tvättas bort absorberas i de microfibertrasor vi använder som sedan tvättas av ett miljöcertifierat tvätteri. Dessutom använder vi 99% mindre vatten än en konventionell biltvätt.

Var kan jag få min bil tvättad?

Just nu har vi täckning i större delen av Stockholm, Malmö samt Göteborg innerstad men expanderar hela tiden.

Hur gör jag om jag parkerat i garage?

Om du parkerat i garage så anger du det vid bokning. Ange även var bilen står i garaget, som våning eller plats, samt hur bilvårdaren kommer in i garaget. 

När kan man boka tvätt?

Lediga tider hittar du i appen.

Om tvätten
Blir det inte repor när man tvättar utan vatten?

Våra produkter och vår teknik innebär att smuts och partiklar kapslas in av nanovätskan och luckras upp. Vätskan lyfts sedan upp med en ren microfibertrasa som absoberar smutsen. Genom att alltid använda en ren mikrofiberduk och aldrig gnugga fram och tillbaka så repas inte lacken. 

Hur smutsiga bilar kan ni tvätta?

Vi kan tvätta alla typer av smutsiga bilar men är det lera på bilen så behöver du skölja bort det innan. Gör det där det finns en fettavskiljare. Om bilen trots detta är alltför hårt nedsmustad så kan vi inte tvätta bilen och du får då pengarna tillbaka. Vi kan heller inte tvätta bilar med mycket koda / sav på sig.
Det hör dock till ovanligheterna att vi inte kan tvätta en bil.

Rinner smuts och vatten ner på gatan när ni tvättar min bil?

Nej. Våra dukar fångar upp all smuts och vätska. På så sätt rinner ingenting ner på gatan och ut i naturen! Dukarna blir smutsiga och blöta men vi tvättar dem på en miljöcertifierad tvätt som separerar miljöfarliga ämnen från avloppsvattnet.

Kan ni tvätta i minusgrader?

Ja, vår vätska klarar upp till -30 grader

Kan ni tvätta folierade bilar?

Ja det kan vi 🙂

Kan ni tvätta min bil invändigt?

Ja, vi erbjuder våra kunder både ut- och invändig tvätt. Tänk på att du måste finnas tillgänglig att öppna bilen på utsatt tid för att vi ska kunna utföra den invändiga tvätten. 

Kan ni tvätta SUV'ar och andra bilar med högt tak?

Våra bilvårdare är utrustade med en stege för att kunna tvätta taket även på höga bilar.

Betalning
Hur betalar jag?

Du betalar enkelt och säkert genom att lägga in ditt kort i appen. Du behöver bara göra detta en gång så dras pengarna när du bokar tvätt. Vi har inga dolda avgifter och kommer aldrig dela dina uppgifter med någon.

Kan jag betala kontant?

Tyvärr så går det inte att betala kontant. Men du lägger enkelt in ditt kort i appen och betalar när du bokar.

Övrigt

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Vi strävar efter 100% kundnöjdhet, och vi går hur långt som helst för det. I de sällsynta fall där en kund inte blir nöjd med resultatet eller med servicen så ber vi dem att höra av sig till info@woshapp.se. Vi erbjuder alltid pengarna tillbaka om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med resultatet.

Är ni försäkrade under tvätten?

Ja, både din bil och vår personal är fullt försäkrade.

Kan ni flytta på min bil?

Nej, vi tvättar din bil på platsen du angivit.

Måste jag ge er mina bilnycklar?

För att utföra en invändig biltvätt krävs det att bilen är öppen. Antingen genom att öppna med nyckel alternativt genom en app.

Kan ni hjälpa mig att byta däck på bilen?

Vi önskar att vi kunde hjälpa dig med det men tyvärr kan vi inte göra det!

Har du fler frågor?

Använd kontaktformuläret så svarar vi på dina frågor så snart vi kan.