Woshapp

Bästa lösningen
för rekond

Upplever ni att rekonden blir en flaskhals eller att utförare inte lyckas bibehålla kvalitet över tid? Då finns Woshapp för er, vår process minskar ledtiderna och säkerställer en kontinuerlig jämn och hög kvalitet!

1 876 omdömen (4,6 av 5)

Utifrån era behov

Vår lösning är flexibel utifrån just era behov. Vi kan utföra rekond i er nuvarande tvättanläggning eller så öppnar vi upp en egen hall för era bilar.

Vi erbjuder:

Snabb process
med hög kvalitet

Vår metod är utvecklad för att kunna garantera snabba ledtider över tid oavsett flöde. Alla våra bilvårdare har genomgått en särskild utbildning, på så sätt kan vi garantera en jämn och hög kvalitet.

Personlig service

Ni får en egen kontaktperson från vår operationsavdelning och en teamleader som ansvarar för det dagliga arbetet. Genom regelbundna uppföljningsmöten kan vi tillsammans säkerställa en jämn och hög kvalitet och att era särskilda behov tillgodoses.

Smidigt bokningssystem

Ni får ett eget konto hos oss och kan enkelt sköta och överblicka bokningar i vårt system. Bokningssystemet är lätt att använda och ni får support vid behov.

Titta in i en av våra hallar

En vanlig dag på jobbet för en av våra bilvårdare, vi är noggranna, metodiska och brinner för att ge era bilar bästa möjliga vård.

Vad säger våra kunder

Enkelt att komma igång

Fyll i formuläret så återkommer någon av våra rådgivare för att tillsammans med er hitta bästa möjliga lösningen utifrån just era behov. Ni kan även kontakta oss direkt via telefon eller epost.