Woshapp

Bästa lösningen
för rekond

Upplever ni att rekonden blir en flaskhals eller att utförare inte lyckas bibehålla kvalitet över tid? Då finns Woshapp för er, vår process minskar ledtiderna och säkerställer en kontinuerlig jämn och hög kvalitet!

1 876 omdömen (4,6 av 5)

Utifrån era behov

Vår lösning är flexibel utifrån just era behov. Vi kan utföra rekond i er nuvarande tvättanläggning eller så öppnar vi upp en egen hall för era bilar.

Vi erbjuder:

Snabb process
med hög kvalitet

Vår metod är utvecklad för att kunna garantera snabba ledtider över tid oavsett flöde. Alla våra bilvårdare har genomgått en särskild utbildning, på så sätt kan vi garantera en jämn och hög kvalitet.

Personlig service

Ni får en egen kontaktperson från vår operationsavdelning och en teamleader som ansvarar för det dagliga arbetet. Genom regelbundna uppföljningsmöten kan vi tillsammans säkerställa en jämn och hög kvalitet och att era särskilda behov tillgodoses.

Smidigt bokningssystem

Ni får ett eget konto hos oss och kan enkelt sköta och överblicka bokningar i vårt system. Bokningssystemet är lätt att använda och ni får support vid behov.

Titta in i en av våra hallar

En vanlig dag på jobbet för en av våra bilvårdare, vi är noggranna, metodiska och brinner för att ge era bilar bästa möjliga vård.

Vad tycker våra kunder?

Peter Holm
Läs mer
Bra resultat och jag är petig av mig
Patrick Voss
Läs mer
Works great! Thank you, really smooth!
Frida Telander
Läs mer
Nöjd!
Daniel Ullenius
Läs mer
Supernice tjänst! Bilen blev helt ren och jag fick tom en microfiberduk till insidan!
Kristian Bolin
Läs mer
Det va enkelt att boka och resultatet va bra
Wiktorya
Läs mer
Bra pris, bra tvätt
Fredrk leiman
Läs mer
Det var enkelt o beställa 🙂
Mahmoud Braham
Läs mer
Tack bra
Omid Salliho
Läs mer
Jag tycker om denna appen.
Willie
Läs mer
Har använt Woshapp flera gånger, är alltid supernöjd!!
Yvonne Jenssen
Läs mer
Slipper köa till tvättautomaten och bra pris
Föregående
Nästa

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Kom igång

Fyll i formuläret så återkommer någon av våra personliga rådgivare för att tillsammans med er hitta den bästa lösningen utifrån just era behov.

Du kan också ringa oss direkt: 070 781 68 41

Boka möte

Våra rådgivare hjälper dig att snabbt komma igång samt svarar på eventuella frågor kring tjänsten eller era specifika behov.

Ange i ”meddelande” om du önskar kontaktas via epost eller telefon och om det är någon särskild tid eller dag som passar bättre eller sämre. Du kan även kontakta oss direkt via: