Woshapp

Biltvätt Stockholm

Biltvätt i Stockholm-som kommer till dig

Woshapp erbjuder en miljövänlig biltvätt på plats i Stockholm. När du anlitar Woshapp anlitar du proffs. Våra bilvårdare har fått en gedigen utbildning och tvättar många bilar varje dag. Vi använder 99% mindre vatten än en konventionell biltvätt så när du använder Woshapp så gör du miljön en tjänst. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet.
Du bokar din tvätt enkelt via appen så skickar vi en bilvårdare som skonsamt handtvättar din bil. Vi tvättar alla bilmodeller och vi har med oss en stege för att kunna nå taket på höga bilar. Vi tvättar året runt och is och snö är inga problem. Vår vintervätska smälter isen som sedan fungerar som smörjmedel så vi inte behöver använda lika mycket vatten.
I vår tvätt ingår alltid fönsterputsning, fälg- och däcktvätt liksom insektsborttagning. Nästa gång du kommer till din bil möts du av skinande rena bilrutor och glänsande detaljer. Vår handtvätt är dessutom repfri och mycket skonsam mot lack och rutor.

En biltvätt i Stockholm med miljötänk

Tack vare vårt speciellt utvecklade nanoformula kan vi tvätta en bil med ca 33 cl vatten. Jämfört med en vanlig tvätt kan du då spara ungefär 200 liter vatten. Att använda sig av Woshapp ett enkelt sätt att både hålla bilen snygg och bry sig om miljön. Nanoformulan är biologiskt nedbrytbar och skonsam mot miljön. Den är utvecklad tillsammans med experter för att vara effektiv vid tvätt och samtidigt skonsam mot lacken. Vi vill tillsammans med dig revolutionera marknaden för biltvätt, för en mer hållbar och miljövänlig framtid. Vår metod är inte bara mycket mer miljövänlig än en maskintvätt, den skyddar också din bil från de mikrorepor som kan uppkomma i en sådan. Använd Woshapp och gör din bil en tjänst!

Boka enkelt en biltvätt i Stockholm

Boka en tvätt enkelt via appen. Du fyller i information om din bil och var den står parkerad, sedan kommer en av våra bilvårdare för att noggrant ta hand om den. Du får ett meddelande när tvätten är färdig med för- och efterbilder på din bil. Sedan betalar du säkert och smidigt genom appen. Det uppkommer aldrig dolda avgifter, och vår affärsmodell bygger på att ditt liv ska vara så fritt från krångel som möjligt. Bekymmersfri biltvätt helt enkelt, så du får tid över till att göra annat.

Ladda ner Woshapp gratis nu!