Woshapp

Helhetslösning
för car sharing

Med Woshapp får ni en helhetsleverantör som kan hantera alla era behov. Vår metod är tidseffektiv och utförandet håller en hög kvalitet. Med oss kommer era bilar vara välvårdade och alltid redo för era kunder.

1 876 omdömen (4,6 av 5)

Vår lösning

Våra bilvårdare är mobila och finns där de behövs. Det ger förutsättning för stor flexibilitet och snabb tillgänglighet vid behov när bilar behöver flyttas eller annan service. Vi sparar tid genom att utföra den regelbundna servicen på plats, så som biltvätt, fylla på vätskor och skaderapportering.

För insatser som rekond, däckbyte, lättare reperationer och lagning av stenskott har vi egna faciliteter dit vi kan ta bilarna.

Tjänster

Tvätt på plats

Rekond

Enkla reperationer

Stenskottslagning

Däckbyten

Fylla på vätskor

Skaderapportering

Hämta och lämna

Laddning av elbilar

Logistiksystem

Data och historik

Integrerat API

Bilarna är online längre

Då vi kan utföra merparten av servicen av era bilar på plats kan de vara online och tillgängliga för era kunder fler timmar på dygnet. Att förflytta bilar och tvätta dem i automat tar vanligtvis upp emot en och en halv timme, med Woshapp är snittiden per tvätt 21 minuter för invändig och 33 minuter för invändig + utvändig.  

Istället för att bilen rullar till biltvätten kan den rulla med en kund i, vilket gynnar såväl er som era kunder.

Kvalitetssäkring

Våra företagskunder får en egen kontaktperson från vår operationsavdelning och en teamleader som ansvarar för det dagliga arbetet. Genom att sätta upp gemensamma mål med våra kunder, ha regelbunden uppföljning och mäta kundnöjdheten kan vi tillsammans säkerställa en jämn och hög kvalitet och att era särskilda behov tillgodoses.

Integrerat system

Vi har ett eget team av utvecklare som kan skapa sömlösa integrationslösningar med era befintliga system. På så sätt kan vi överblicka hanteringen av era bilar och optimera våra processer så att bilarna har så hög tillgänglighetsgrad som möjligt för era kunder.

Redo att komma igång

Fyll i formuläret så återkommer någon av våra rådgivare till er för att komma igång med vår tjänst eller svara på eventuella frågor. Ni kan även kontakta oss direkt via telefon eller epost.

Vad säger våra kunder