Woshapp

Biltvätt i Göteborg

Biltvätt i Göteborg - där bilen står!

Woshapp innebär ett helt nytt och mycket smartare sätt att tvätta sin bil. Vi kommer ut till din bil och tvättar den på plats - där bilen står! Vi använder bara 1% av den mängd vatten som går åt vid en traditionell biltvätt. Därför är vår metod godkänd för att användas på gatan. Välkommen till det bekvämaste och miljövänligaste sättet att tvätta sin bil i Göteborg. Hur går det till? Du laddar hem vår app och bokar sedan i några få steg en tvätt direkt i appen. Du väljer själv var och när tvätten ska ske. Vi skickar ut en erfaren bilvårdare till din bil som genomför en noggrann och omsorgsfull biltvätt. Vi tvättar alla bilmodeller året om och hindras inte av snö eller is. Våra bilvårdare har en stege med sig för att nå taket på höga bilar. I tvätten ingår alltid fälg- och däcktvätt, fönsterputs samt insektsborttagning. Vår metod är skonsam mot lack och rutor. Du behöver bara luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. När du kliver in i bilen nästa gång är den skinande ren med glänsande detaljer!

En biltvätt i Göteborg som är skonsam mot miljön

Med Woshapp går det endast åt ca 33 cl vatten för att tvätta en bil. Det innebär en besparing på ungefär 200 liter. Med Woshapp är det enkelt att hålla bilen ren på ett miljövänligt sätt. Vår nanoformula är skonsam mot miljön och nedbrytbar. Nanoformulan har tagits fram av experter för att vara effektiv och skonsam mot lacken. Vårt mål är att revolutionera marknaden för biltvätt och skapa en mer hållbar framtid. Prova Woshapp idag och gör dig själv, din bil och din omvärld en tjänst!

Biltvätt göteborg

Boka enkelt en biltvätt i Göteborg

Är det dags att prova Woshapp för första gången? Ladda hem appen, fyll i information om din bil och boka sedan en tvätt. Då kommer en av våra bilvårdare ut till bilen och tvättar den. Du får sedan ett meddelande när tvätten är klar. Du betalar enkelt i appen. Inga dolda avgifter tillkommer, vår affärsidé bygger på att underlätta för dig och göra ditt liv enklare. Boka en tvätt med Woshapp idag!

Ladda ner Woshapp gratis nu!