FAQ

Vanliga frågor

Här finner ni frågor och svar på de vanligaste frågorna.

Q: Kan jag parkera bilen vart som helst?

A: Ja du kan parkera bilen vart du vill, hemma, på jobbet eller när du är ute o äter på någon restaurang men parkera inte i en korsning eller där du stör trafiken. Se också till att tvättaren har tillräckligt med plats för att förflytta sig runt bilen. Har du parkerat i ett garage så se till att det är bra belysning så bilvårdaren inte missar någon fläck.

Q: Utför ni andra typer av bilvård?

A: Inte i dagsläget men vi kommer utöka vårt utbud så småning om till mer omfattande tvättar och val så som behandling med vax eller detalj lera men även invändig tvätt.

Q: Kan man lita på att er tvätt funkar?

A: Vi använder en noggrant och välbeprövad tvättmetod som funnits på marknaden i flera år där man använder ett koncentrerat som man späder ut med ca 300-500ml vatten per bil. Medlet luckrar upp den tuffaste smutsen så man enkelt kan lyfta upp smutsen med en speciellt anpassad mikrofiberduk. Denna bevisade tvättmetod minskar risken för repor och mikrorepor till skillnad från traditionella maskintvättar.

Q: Hur sparar ni så mycket vatten? Använder ni inget vatten själva?

A: Varje tvätt idag förbrukar i snitt 200 liter vatten per tvättad bil och det blir oerhört mycket vatten som vi förbrukar i onödan. Idag har många länder vattenbrist och i Sverige är det stora delar av landet som har det. Med Woshapps vätska så använder man endast 300-500 ml vatten per bil. Detta gör att vi kan spara enormt mycket vatten, energi samt hjälper miljön.

Q: Är era produkter säkra att använda på min bil?

A: Ja! Och det är vi väldigt säkra på! Vår vätska har under flera år förbättrats för att kunna ”lyfta” upp smutsen från bilens yta. Med denna tvättmetod undviker man mikrorepor även kallas swirlmarks på bilens yta. Vår produkt är säker att använda på bilen alla ytor och delar så som, vindrutorna, lacken, däcken o fälgarna, vinyl, plast, krom. Denna typ av vätska används idag av väldigt många inom bilvårdsbranchen och med denna metod behöver man inte gnugga eller använda hårt tryck mot ytan för att få bort smutsen.

Q: Finns ni i hela Sverige?

A: Idag finns vi endast i Stockholm men vi kommer expandera till andra städer så håll dig lugn :).

Q:Vem kommer och tvättar min bil? Är dom utbildade?

A: Bra fråga! Våra Bilvårdare måste genomgå en backgrundskontroll och våra tester innan dom får gå vidare i antagningsprocessen. Vi vill att dom ska dela vår vision och målsättning om att göra biltvättsmarknaden miljövänlig och effektivare! När dom går vidare får dom en ordentlig utbildning av kunnig personal om hur man tvättar en bil på bäst sätt. Inte bara hur man använder våra produkter på bäst sätt men även ergonomi och service. Våra kunder gå alltid i första hand och vi vill ge er en fantastisk tjänst som ni ska kunna sprida vidare. Mer kärlek åt folket!

Q: När kan man boka tvätt?

A: När som helst! Du kan boka den tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Finns ingen ledig tvättare så blir du informerad om detta och så fort en tvättare blir ledig kommer hen till din bil!

Q: Kan ni tvätta extremt smutsiga bilar?

A: Vi kan tvätta alla typer av smutsiga bilar men är det lera på bilen eller snö så måste ni spola bort de innan, då rekommenderar vi att ni sköljer bort de innan. Och gör de där det finns en fettavskiljare :) Anser bilvårdaren att er bil är för smutsig så kan hen neka att tvätta bilen.

Q: Rinner all smuts och vatten ner på gatan när ni tvättar min bil?

A: Nej. Våra dukar fångar upp all smuts och vätska. På så sett rinner ingenting ner på gatan och ut i naturen! Dukarna blir smutsiga o blöta men dom tvättar vi sen.

Q: Vad gör jag om jag inte är nöjd?

A: I dom sällsynta fallen där vår kund inte blir nöjd med resultatet eller med servicen så ber vi dom alltid att höra av sig till support@woshapp.se så löser vi det därifrån! Ingen kund ska behöva vara missnöjd!

Q: Är ni försäkrade?

A: Ja, och skulle det värsta tänkbara inträffa så täcker vår försäkring upp till 10 Miljoner kr.

Q: Kan jag betala kontant?

A: Tyvärr så går det inte. Men du lägger enkelt in dina uppgifter i appen och sedan när tvättaren loggar din bil så dras det per automatik från ditt angivna kort! Inga andra kostnader tillkommer.

Q: Kan ni hjälpa mig att byta däck på bilen?

A: Vi önskar att vi kunde hjälpa dig med det men tyvärr!

Q: Kan eran tvättare flytta på min bil? Måste jag ge hen mina bilnycklar?

A: Nej självklart inte! Och nej, du kommer aldrig behöva lämna ifrån dig din bil nyckel heller så stanna där du är och slappna av :)