Media & Press

Presskit & kontakt

För press, kontakta

info@woshapp.se

Här är de nya startup-stjärnorna som backas av Sting

Null

Inkubatorn Sting, som coachat en mängd välkända startups, presenterar nu vilka bolag som ska ingå i höstens omgång av Stings acceleratorprogram. Bland runt 70 sökande startups har åtta stycken lovande bolag valts ut.

"Gruppen består av starka entreprenörer som kommer att kunna lyfta och inspirera varandra, och som med säkerhet kommer att göra avtryck i startupvärlden", säger Ivar Strömberg. Bland Stings tidigare acccelerate-bolag hittar vi bland annat Sellpy och Dreams.

On-demandbiltvätten Woshapp inleder samarbete med DriveNow

Null

Woshapp är biltvätten som kommer till dig med ett enkelt knapptryck via mobilen. Med ett miljövänligt bilschampo som anpassats efter det nordiska klimatet, vattenbesparande tvätteknik samt cykelburna bilvårdare är Woshapp ett miljösmart och tidsbesparande biltvättsalternativ. En vanlig automatbiltvätt förbrukar i snitt cirka 200 liter vatten per tvätt, jämfört med Woshapps tvätteknik som endast behöver 350 ml vatten per tvätt.

- Vi är mycket glada att DriveNow nu väljer Woshapps lösning för biltvätt. Inte minst för att bildelningstjänster bidrar till minskad klimatpåverkan, men också för att vi på sikt ser möjligheter att växa ut i världen med DriveNow, som är en av världens ledande bildelningstjänster, säger Jens Karlsson, medgrundare och VD på Woshapp.

- Att en stor aktör som DriveNow väljer Woshapp är en bekräftelse på att vår tvättmetod fungerar bra och att etablerade företag efterfrågar vår innovativa och miljövänliga tjänst. Vi kommer nu att rekrytera fler bilvårdare som vill vara med på vår resa, fortsätter Jens Karlsson.