OM OSS

En beskrivning om oss i Woshapp

Idag så kan det vara väldigt krångligt att tvätta bilen, du kanske har varit med om att du stått i långa köer, eller så kanske du varit med om att bilen inte blivit sådär ren som du förväntade dig, Du kanske till och med struntade i att tvätta bilen för att du inte hade ork eller tid. Det tycker vi är synd, för din bil ska inte behöva vara smutsig, din bils lack förtjänar att vara ren, det hökar livslängden på bilens yttre och det minskar uppkomsten av rost och korrosion!

Vi vill att du alltid ska kunna aha en ren bil, och vi vill att du ska kunna få en tvätt på enklast möjliga vis!

Om du är på bio eller på jobb så ska inte det hindra dig från att ha en ren o fin bil. Därför skapade vi Woshapp! Woshapp är biltvätten som kommer till dig. Med ett enkelt knapptryck så beställer du en wosh och det är dessutom miljövänligt!

När du beställer en Wosh från oss ska du allt vara nöjd. Vi vill att du ska känna dig lika trygg o säker som vi gör! Så testa att spara på naturen, din tid och din bil.

Vi vill spara vatten! Idag så förbrukar man i genomsnitt ca 200 liter vatten per bil man tvättar men med Woshapps lösning så sparar vi mer än 99% av det! Fantastiskt va!

Inget mer vatten ska behöva spillas och inget mer smuts ska behöva rinna ner på marken och ut i vår natur!

Vi har som mål att skapa ett hållbart sätt att tvätta bilen på å bäst av allt, du med och hjälper oss!